En vecka med och utan snö

Jag hann ta några bilder både innan och efter att snön kom i onsdag, så här är nu några ögonblick jag fångat med telefonen. De flesta bilderna är från förra veckoslutet när jag hade besök av Emilia hela veckoslutet.

Det var en fin helg för en vecka sedan. Solen sken, men det var riktigt riktigt kallt. Ån var helt stilla så allt speglade sig i den sådär fint, som ni ser. Det ordnades också en marknad längs ån, så det var verkligen perfekt väder för alla försäljare och köpare.

Jag tog med mig Emilia på en promenad, eller två promenader kanske det till och med hann bli. Vi hittade en massa fina löv på vägen och stannade där för att dokumentera några av de sista höstbilderna.

Den första frosten fick jag också uppleva. Det såg fint ut tyckte jag och skrev "åbo" i frosten. På kvällen samma dag träffade vi upp Cecilia och hade en mysig liten tjejkväll alla tre. Vi åt fruktsallad med mycket grädde och drack roséskumppa samtidigt som vi pratade om allt och inget, som det brukar göras varje gång vi ses. En så fin kväll med två fina tjejer. ♥

På söndag förde vi Emilia till en brunch, medan jag och Markus fortsatte vår väg till Nådendal. Det var en kall, men fin dag och jag visade er ju redan bilder från Nådendal i det här inlägget. 

Sedan började en ny vecka - den här veckan. Jag har inte haft några speciella planer överhuvudtaget, men en promenad har jag och Cecilia i alla fall hunnit med. Det var lite grått och dystert väder, men perfekt väder för att vara ute och gå. 

Grått och dystert hann det inte vara länge i alla fall, för dagen efter det kom redan snön. Här kan ni se fler bilder från årets första snö. I och med att snön kom så var det också dags att inviga vintersäsongen med jultårtor och glögg! Det var inte en dag för tidigt kan jag lova. 

Jag har passat på att köpa en stor och varm vinterrock också. Den tog jag i bruk samma dag som snön kom och den höll bra mot både kylan och det blöta som droppade ner från träden. Efter allt snökaos har jag den här helgen tagit det ganska lugnt. Igår gick jag och Markus först omkring i Mylly utan att egentligen köpa något alls. På kvällen gick vi ut och äta och avslutade sedan kvällen på Portti med varsin dricka. Det var en lugn och välbehövd dag. 

Idag har jag hunnit städa sovrummet och rensa allt från det gamla skrivbordet. Vi har nämligen köpt ett nytt skrivbord som är precis lika brett som vår lilla skrivbordshörna. Det passar med andra ord helt perfekt! Tanken är att det här ska bli vårt bådas arbetsställe nu, så att vi inte behöver sitta i soffan eller i matbordet när vi jobbar eller är på datorn. Nu ska jag återgå till min lilla söndagsstädning så att lägenheten blir skinande ren inför den kommande veckan! :) MADDISENJ.SE

http://maddisenj.se

Så många fina bilder! Älskar att fota utomhus just nu det är så vackert!

Svar: Tack snälla! :) Ja, det är ju så fint med snö!
Jarina

snö???

Svar: Snö!
Jarina

Vilka underbara bilder! Både frost och riktigt höstiga bilder när löven är som färggrannast och ligger i sjok på gatan så där gör sig perfekt på bild :)

Vad kul med besök också, och med tjejkväll och brunch!

Svar: Tack så mycket! :)
Jarina

Ååh vilken underbar arbetshörna!😍 Får man fråga varifrån du köpt världskartan?😊

Svar: Tack snälla! :) Världskartan köpte vi från en sida som heter allposters.com. Sök bara på "world map educational" så borde den komma upp. Den är 137x84cm stor! :)
Jarina

första gången jag kikar in här och måste säga, supermysig blogg!
vilken fin arbetshörna! :)

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir att höra det! :) Kika gärna in igen <3
Jarina

Men hur fint var det inte runt ditt skrivbord?!

Svar: Tack snälla Celine! :)
Jarina

fina bilder

Svar: Tusen tack, vad glad jag blir! :)
Jarina

Maya Larsson - Entreprenörskap & pepp

http://www.mayalarsson.se

Hjälp vad mycket fina bilder!

Svar: Tack snälla! Blir så glad att du tycker så :)
Jarina

Så härligt med en skrivbordsplats att jobba vid. Själv sitter jag ständigt vid mitt köksbord :)

Svar: Jo, verkligen! Det känns så behövligt att ha två skilda platser - en där man kan jobba och en där man kan äta :)
Jarina

Vilka härliga bilder! Tack för en fin blogg! Finns du med på bloglovin?

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir! Jodå, det är bara att leta efter mig på Bloglovin. Besöker du min blogg från en dator ser du också Bloglovins ikon i min meny till höger :)
Jarina

Åh, vad härligt det ser ut! :)

Svar: Tack! :) Det var riktigt härligt.
Jarina

fina bilder ..

Svar: Tack så mycket! 😊
Jarina

Namn:


E-mail (publiceras ej):


Hemsida/Blogg:

Jarina Leskinen

Jag är en 25-åring bosatt i Åbo, men ursprungligen från Hangö. Jag studerar för tillfället ekonomi, jobbar med marknadsföring och fotograferar en hel del. Det jag visar upp här är min vardag - en vardag där fokuset ligger på bilderna. Hoppas du trivs!

Kontakt: jarinaleskinen@gmail.com
   Kategorier

Vardagligt
Jag själv
Vardag
Telefonbilder
Evenemang
Inredning
Kaffedags
Resor

Fotografering
Porträtt
Studenter
Bröllop
Kärlek
Behind the scenes

Tips
Fototips-fredag
Andra fototips
Kamerateknik
Redigeringstips

   Arkiv

2018
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

2017
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

2016
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

2015
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09,10, 11, 12

2014
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09,10, 11, 12

2013
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

2012
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar