Bloggar jag läser

För några månader sedan gjorde jag ett inlägg där jag tipsade om några finlandssvenska bloggar jag läser och idag vill jag göra likadant. Med nya bloggare såklart. Alla är igen en gång finlandssvenska, eller åtminstone bosatta i Finland och bloggar på svenska, och i mitt tycke väldigt bra bloggare. Förhoppningsvis blir ni inspirerade att läsa någon ifall ni inte redan gör det!

 
♥ Jennifer Sandström
jennifersandstrom.se

Det här är en blogg jag läst ett tag och ju längre tiden har gått desto mer har jag börjat gilla den. Jennifer är från Sverige, men bor i Finland och driver en reseblogg. Hon ger också väldigt bra tips om marknadsföring och sociala medier, vilket jag gillar eftersom det är ett ämne som ligger mig nära hjärtat. En riktig inspirationsblogg tycker jag. Bilderna är fina och texten inspirerande.

♥ Corinne Grönholm
corinnegronholm.com

Corinne har en vardagsblogg som innehållet mycket hälso- & livsstilsinlägg. Jag läser egentligen inte så många bloggar av den här typen, men just Corinnes blogg har jag läst flera år och alltid gillat. Inläggen har en bra blandning och känns personlig, vilket jag gillar. Corinne är också jättetrevlig i verkligheten, vilket gör att det känns ännu roligare att läsa hennes blogg då man lite vet hurdan hon är som person.

♥ Pisasday
pisasday.com

Pisa har en modeblogg där hon visar upp outfits och stilinlägg. Just nu antar jag att hon har fullt upp med sin bebis, men annars tycker jag hennes inlägg alltid är så genomtänkta med kvalitativa bilder och bra innehåll. En bra blogg helt enkelt och därför också en av mina favoriter.

♥ Josefin Tatiana
nouw.com/josefintatiana

Det här är likaså en modeblogg med mycket fokus på kläder och outfits. Det jag gillar med Josefins blogg är att hon är originell med sin stil och därmed också inspirerande på ett helt annat sätt. Man kan liksom inte förvänta sig vad hon kommer lägga upp, så det är alltid en rolig överraskning då man sedan får se hennes outfits och inlägg.

♥ Märta Nummenmaa
martas.blogg.se

Märtas blogg är en av de nyaste bloggarna jag har börjat följa, men jag föll för hennes fina bilder. Jag tycker hon har en ganska lik fotostil som mig och jag antar att det är en av orsakerna till varför jag gillar hennes blogg. Hon bloggar om sin vardag med stort fokus på bilderna och sådana bloggar läser jag gärna.

♥ Sara Möller
saramoller.nu

Sara har en livsstilsblogg där hon bloggar mycket om sin vardag, mental träning och personlig utveckling. Allt det här kronas med fina, ljusa bilder och än en gång är det här något som faller mig i smaken. Jag tycker verkligen om när man ser att bloggaren satsar på kvalitet i sina inlägg och det märks det att Sara gör. 


Det var mina tips! Kanske ni redan läser dessa bloggar eller någon av dem? Annars rekommenderar jag verkligen att titta in på dem. Har ni några tips till mig på bloggar jag borde läsa så tar jag gärna emot alla tips jag kan få. Jag läser helst bloggar där man ser att bilderna är i fokus och gärna inom temat foto, mode, vardag och livsstil. Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2

http://www.joannahalvardsson.se

Dom ska jag kolla in! Kul med nya bloggare att följa

Svar: Gör det! Det är riktigt bra bloggar! 😊
Jarina

Märta Nummenmaa

http://martas.blogg.se/

Oj, vad roligt att höra att du gillar min blogg! Om jag skrev ett liknande inlägg hade din blogg garanterat funnits med på listan. Kram! :-)

Svar: Nämen tack ska du ha! Klart du ska va med på min lista, du tar så fina bilder och bloggar om intressanta saker. 😍✨
Jarina

Men Jarina <3 TAACK! Vad glad jag blir <3 Och DIN blogg e en av mina finlandssvenska favoriter :D

Svar: Tack snälla! ❤️ Du är en så duktig bloggare! ✨
Jarina

Anonym

Tycker du ska läsa "Lite Speciell" på sevendays. En riktigt bra manlig bloggare!

Svar: Tack för tipset! Ska kolla in den bloggen. Följer faktiskt inga manliga bloggare så det här vore en bra chans. 😊
Jarina

Josefin Tatiana

Men vad kul att höra att du gillar min bloggis!😘❤️ Det är ömsesidigt 😊

Svar: Tack ska du ha! 😍✨
Jarina

Corinne Grönholm

http://corinnegronholm.com

Men Jarina!! <3 Detta hade jag helt missat och blev så glad och rörd nu. Tack massor för dina fina ord, värmde verkligen mitt hjärta otroligt mycket <3

Svar: Vad roligt att höra, kram på dig! ❤️
Jarina

Namn:


E-mail (publiceras ej):


Hemsida/Blogg:

Jarina Leskinen

Jag är en 25-åring bosatt i Åbo, men ursprungligen från Hangö. Jag studerar för tillfället ekonomi, jobbar med marknadsföring och fotograferar en hel del. Det jag visar upp här är min vardag - en vardag där fokuset ligger på bilderna. Hoppas du trivs!

Kontakt: jarinaleskinen@gmail.com
   Kategorier

Vardagligt
Jag själv
Vardag
Telefonbilder
Evenemang
Inredning
Kaffedags
Resor

Fotografering
Porträtt
Studenter
Bröllop
Kärlek
Behind the scenes

Tips
Fototips-fredag
Andra fototips
Kamerateknik
Redigeringstips

   Arkiv

2018
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

2017
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

2016
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

2015
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09,10, 11, 12

2014
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09,10, 11, 12

2013
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

2012
01, 02, 03, 04, 05, 06,
07, 08, 09, 10, 11, 12

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar