Bröllop: Laura & Kalle
Nu har jag levererat alla bröllopsbilder till brudparet så nu kan jag lägga upp några bilder här också. Den 23.7.2016 vigdes Laura och Kalle i Särkisalo kyrka. Jag hade äran att vara med och fota hela dagen. Här kommer några bilder från porträttfotograferingen som vi hade genast efter vigseln utanför kyrkan. Det var tunga moln på himlen, men det kom inget regn som tur.
 

Det var så härlig stämning hela dagen, också för mig som var helt utomstående. Även fast jag skulle få lägga upp bilder från festen väljer jag att inte göra det. Det känns ändå som en personlig sak för brudparet så jag vill att de bilderna ska få stanna mellan mig och brudparet bara. Vad har ni för åsikter om det här? Det skulle vara intressant att veta hur andra ser på den saken. Självklart skulle det vara en annan sak om det skulle vara mitt bröllop och min fest, för det är ju min blogg. 🙂
 

Jag avslutar det här inlägget med två, för mig, lite annorlunda redigerade bilder. Men stämningen blev så mycket bättre när jag gjorde bilderna svartvita och lite mörkare. Här åkte brudparet iväg runt byn efter att vi hade fotat porträtten, så jag fick själv orientera mig till festen. Efter att ha tappat bort mig ett par gånger på vägen hittade jag i alla fall fram och en fin kväll kunde börja. ♥