Den senaste tiden
Den senaste tiden har det varit fullt med med både det ena och det andra, så därför har jag inte hunnit lägga ihop så många blogginlägg. Nu börjar dock alla jobb lugna ner sig lite grann så förhoppningsvis innebär det också fler inlägg här. 🙂 Här är i alla fall några bilder av vad jag har gjort de senaste dagarna:

Jag har köpt tyg (eller egentligen en bordduk men den passade bra för mitt ändamål), sytråd och fina spetstrådar att pyssla med. Av det har jag sytt ihop små påsar att bevara minnesstickan i då jag levererar bilder till mina kunder.

Jag har loppisfyndat och gått omkring i den här klänningen som jag fyndade för endast två euro.

Jag har ätit årets första pizza på Classic pizza. Ni som känner mig vet att jag inte tycker om pizza, men Classics pizzor är helt okej ändå.

Jag har gått i östra hamnen och sett på alla fina båtar. Nu till helgen kommer det en massa speedboats hit så jag tror jag ska gå förbi där ikväll också. 

Jag har plockat hallon och varit glad för att jag har påbörjat min blondera-håret-process. Det är en lång väg kvar, men jag har börjat i alla fall.

Jag har fotat studentbilder och därmed också redigerat bilder i några timmar. Det kanske kommer några bilder här sen!

Och det som tagit mig mest tid: jag har fixat klart alla bröllopsbilder så att de nu är leveransfärdiga. Det är tidskrävande, ja, men samtidigt älskar jag att pyssla och hålla på så det är bara roligt. Att få ett bra slutresultat är det roligaste med allt.

Nu är det två veckor kvar på jobb, en hel del som ska fixas med min praktik och två bröllop att planera så visst finns det ännu en del att göra. Men tempot är lite lugnare än under mitten av sommaren så det är skönt. Idag väntar först ett jobbpass och sen ska jag träffa Emilia som kommer till Hangö, så kul! 🙂

Kommentarer

0 Replies to “Den senaste tiden”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *