En helg bestående av mycket jul
Den här helgen har igen en gång gått väldigt fort och mycket har hunnit hända. Därför sammanställer jag ett inlägg med lite blandade bilder och text från helgens händelser. Först och främst har vädret varit så otroligt fint att man bara skulle vilja vistas utomhus hela tiden. Det är aningen kyligt bara…

Jag har gått på julmarknad här inne i Åbo tillsammans med Petra och hennes kompis Amanda.

Åbo har så fina juldekorationer att julstämning har höjts rejält den här helgen.

Jag har gått på en till julmarknad, för vi gick faktiskt på två julmarknader när vi ändå var igång! Den här marknaden marknadsfördes som Finlands största julmarknad och visst var det mycket julprylar som såldes! Marknaden var i mässcentret lite utanför centrum så vi tog bussen dit. 

Jag och Markus har ätit på Hello – American diner. Jag som annars inte tycker om snabbmat älskade den här maten! Min hamburgare bestod av bl.a. avokado och rostad lök, vilket tillsammans med batatfranskisar var det godaste jag ätit på länge! En jordgubbssmoothie på det gjorde magen välfylld.

Jag har gått på SamZimons presskonferens för att höra mer om deras nysläppta skiva. Jag har nämnt dem tidigare här i och med att de uppträdde på Galan i Vasa för några veckor sedan. De är verkligen jätteduktiga och så drivna att jag hoppas det går bra för dem i framtiden. Deras låtar har precis kommit till Spotify, så sök upp dem där ifall ni vill lyssna! 🙂

Jag har också hunnit med att fota lite i det fina, soliga vintervädret. Det är så fint då isen har lagt sig på ån.

Idag var vädret dessutom finare än någonsin, i alla fall tidigt på dagen innan det började snöa. Så här såg det ut då jag och Markus cyklade en sväng till Skanssi.

Skanssi bjöd på fina juldekorationer de också.

Kort och gott kan jag konstatera att den här helgen har bestått av väldigt mycket jul – julmarknad, julmusik, julstämning. Men det är ju så det ska vara, såhär några veckor innan jul. Tiden till jul verkar gå väldigt fort nu, för nu är det ju redan andra advent. Jag måste nog boka in några dagar för att handla julklappar, innan det plötsligt är för sent.