Jul i vardagen
Julen närmar sig med stormsteg och det börjar sakta men säkert synas här hemma. Förutom vår lilla julgran och adventsljusen har vi (jag hehe) nu också lagt upp en julstjärna i fönstret. Dessutom fick jag för några dagar sen hem två nya juldynvar som passar perfekt just nu. Inredningsbilder är något jag tyvärr inte är så bra på och jag skulle gärna vilja utvecklas på den fronten, så ifall någon (ping Camilla) nångång ordnar en workshop i hur man fotar fint inomhus så deltar jag gärna! 

Något annat julrelaterat som jag gjort är att jag filmat en video med Ida till hennes julkalender. Vi testade olika glöggsorter och pratade lite om julen – den videon kan ni se här. Senare i veckan kommer det också upp en till video på hennes kanal som jag medverkar i. 

Och såklart har det bakats pepparkakor! Jag och Petra gjorde det samtidigt som vi såg på slottsbalen i tisdags. Dock är ju degen tusen gånger godare än de färdiggräddade pepparkakorna, så när jag gick hem hade jag nog lite magknip på grund av all deg. Men det var så mysigt att julstämningen höjdes snäppet efter den här dagen! ♥

Det enda juliga jag inte påbörjat ännu är köpandet av alla julklappar. Jo, jag älskar att köpa julklappar men gud vad jag inte tycker om stressen man får av det då man inte vet vad man ska köpa åt vem. Nåja, i helgen ska jag ge det ett till försök och försöka hitta några åtminstone.