Julklappar och julmys
Den här helgen har bestått av en massa julrelaterat, åter igen. Jag har julshoppat två dagar. I lördags åkte jag och Markus ut till Mylly tillsammans med Josefin och hennes pojkvän och igår småshoppade jag lite inne i Hansa. Ungefär hälften av julklapparna är nu köpta, så ännu återstår några.

Att packa paket är bland det roligaste som finns, tycker jag. ♥

Förutom att köpa en massa julklappar åt andra har jag också handlat en liten julklapp åt mig själv. Det blev en sju plussare och hittills är jag väldigt, väldigt nöjd med den. Kameran är verkligen superbra, så för första gången nånsin är jag jättepepp över att ta bilder med telefonen.

Igår kväll hade vi julmys tillsammans med favoriterna Emilia, Petra, Ida och Cecilia! ♥ Vi träffades hemma hos mig för att dricka glögg och äta en massa godsaker som hör julen till. Dessutom hade vi Secret Santa och alla hade köpt så fina presenter. Vi satt och pratade ända tills klockan var tolv och jag kan bara konstatera att tiden går väldigt fort då i detta fina sällskap.

I mitt Secret Santa -paket fanns en årsplan – en sorts väggkalender för hela 2017. Så fin present som definitivt kommer till användning!

Jag har märkt att tiden under helgerna alltid går så fort och därför hinner jag nästan aldrig blogga under lördag eller söndag. Därför undrar jag: Tycker ni om den här idén att jag alltid sammanfattar helgens händelser antingen på söndag kväll eller måndag? 🙂