Café Art och en fin balkong
Igår efter min och Markus lilla cykelutfärd träffade jag upp Cecilia. Vi hade bestämt oss för att fara och fika nånstans så vi gick längs ån tills vi hittade ett bra ställe. Vi valde Café Art – en favorit som jag också varit på flera gånger tidigare och bloggat om här.

Bilderna på mig har Cecilia tagit.

Vi beställde varsin dricka och kakbit och satte oss sedan ute. För mig blev det en cappuccino och en vitchoklad-lime kaka. Timmarna gick och eftersom det var mulet blev det också ganska snabbt kyligt då det blev kväll, så vi gick sen en sväng via stan och kollade rean (!!!) innan vi gick hemåt.

Jag skulle ta bild på den här fina balkongen redan igår efter vårt cafébesök men eftersom vi gick en annan väg hem blev det inte av. Så idag när vi gick till torget för att köpa ärter och körsbär passade jag på att ta några bilder. Alltså hur fin och söt är inte balkongen? Det är nog den sötaste balkongen jag sett i Åbo. De fint blommande pelargonerna är dessutom som pricken över i:et.
Nästa inlägg

Kommentarer

0 Replies to “Café Art och en fin balkong”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *