Öby – Åbo – Fiskars
Efter gårdagens jobbpass blev jag två dagar ledig så jag och Markus tog vårt pick och pack och åkte iväg till Öby för att umgås lite med Markus syster & co. Stället var sååå fint! Vi badade vedbastu, simmade i sjön (dock inte badkrukan jag hehe) och åt god grillmat – vi levde ett stugliv helt enkelt. Det var väldigt skönt och så behövligt!

Vi tillbringade alltså natten i Öby och genast på morgonen åkte vi iväg till Åbo. Jag hade glömt min nyckel där så i pricnip for vi bara dit för att hämta den. 

Eftersom vi inte hade något annat att göra i Åbo och för att det fortfarande var ganska tidigt på dagen kände vi oss hugade för lite mer äventyr. Så istället för att köra raka vägen hem till Hangö igen åkte vi via Fiskars.

I Fiskars gick vi mest omkring och tittade på alla fina byggnader och sevärdheter. Jag brukar vara till Fiskars ungefär en gång varje sommar, så stället är ju inte helt nytt för mig. Ändå är det lika fint varje gång!

Efter att vi gått en stund, fotat en del, köpt lite fina inredningssaker och ätit glass tyckte vi att det var dags att åka hem till Hangö. Det började regna precis när vi satte oss i bilen, så tajmingen var perfekt. 

Så ja, man hinner ju med ganska mycket på ett dygn sist och slutligen. Trots vårt lilla äventyr var det väldigt avkopplande, så på tisdag orkar jag nu ta itu med en låååång arbetsvecka. Det blir tungt, men efter den här lilla två dagars semestern ska det nog gå. 

Kommentarer

0 Replies to “Öby – Åbo – Fiskars”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *