Tjugo kilometer på cykel
Efter en åtta dagar lång arbetsvecka har jag nu två dagar ledig och igen en gång råkade det sig att Markus var ledig samtidigt. Vi bestämde oss därför ganska snabbt att vi skulle komma till Åbo, så igår kväll kom vi hit och imorgon åker vi till Hangö igen. Idag har vi hunnit med en hel del – bland annat har vi varit på ett litet cykeläventyr, så här är är några bilder!

Vi cyklade söderut mot Harittu och Rauvola för att gå på olika naturstigar. Vägen dit var redan så fin att vi stannade på flera ställen för att fota. Stora öppna fält och lande-idyll möttes vi av flera gånger, samtidigt som tunga mörka moln drog över oss. Som tur kom det aldrig något regn. 

Vi gick några olika naturstigar och den sista vi gick på hade ett torn med utsikt mot Hirvensalo och Åbo. Så häftigt att det finns såhär fina och lugna platser bara några minuter bort från centrum. Har ni tips på andra sevärda ställen utanför Åbo? Jag vill gärna cykla till Hirvensalo nångång, men finns det några andra fina platser här i närheten? 🙂
Tidigare inläggNästa inlägg

Kommentarer

0 Replies to “Tjugo kilometer på cykel”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *