Årets favoritporträtt
Jag har länge velat göra en sammanställning av mina favoritporträtt och nu är det dags! Jag har gått igenom alla fotograferingar jag haft i år och kommit fram till att följande bilder är mina favoritbilder från i år:Först ut är Julia och Johans bröllopsporträtt. Jag tror att de här bilderna faktiskt är mina absoluta favoriter från i år. Jag menar, se hur vackert brudparet är och se på den fina miljön och ljuset. Kan det bli bättre?


Sedan kommer vi till fotograferingen på solrosfältet i Runsala som jag hade tillsammans med Sarah. Trots att vädret var jättetråkigt lyckades vi få bilder som jag är riktigt nöjd med. En fin modell gör ju dessutom att bilderna blir ännu bättre!


Under sommaren fick jag fota studentporträtt på Mathias. Ljuset, miljön och den fotogeniska modellen gjorde att jag tog många bilder som finns bland mina favoritporträtt.

Högt upp klättrar också Linda och Timos bröllopsporträtt, som togs i den här vackra havsmiljön. Det är något speciellt med att fota bröllopsporträtt och man kan nästan inte ens misslyckas när man har ett så vackert par och vackra landskap.

Sedan hoppar vi till början av året då jag tog dessa bilder på Petra utanför domkyrkan. Fastän bilderna är ganska tråkiga färgmässigt så gillar jag den här färgkombinationen väldigt mycket. Dessutom är jag lyckligt lottad som dagligen får fota och umgås med en såhär fin modell. 

Sist ut är årets kallaste och längsta fotografering. Trots att Sarah höll på att förfrysa blev bilderna så bra att de också hör till mina favoriter. Fastän bilden är väldigt enkel så gillar jag ljuset och färgerna så otroligt mycket. 

Så ja, vad säger ni? Det har blivit en hel del bilder i år och ännu mer blir det, för vi har ju ännu två månader kvar av året. Vi får se hur många nya favoriter jag hinner få ännu. Har ni någon favorit av dessa?