En vinter som snart är borta
I torsdags åkte jag hem till Hangö och på lördag åkte vi iväg till Rosala för att hälsa på mommo och moffa. Jag har verkligen laddat energi den här helgen och därför har jag också avsiktligt valt att inte vara aktiv på blogg eller sociala medier under helgen. Jag hade givetvis kameran med mig, så här är några bilder från Rosala då det var minusgrader och snön ännu var fin. Nu är snön snart ett minne blott.

Så vackert och lugnt hav då vi åkte över från Kasnäs till Rosala. 

Det blev många promenader ute i skogen och på gården. Vädret var så fint att det kändes nästan som en sportlovsvecka.

Skärgården är ju inte bara fin på sommaren, utan också på vintern. Hit vill jag tillbaka snart igen. ♥

Nu väntar en väldigt, väldigt spännande och rolig vecka! Imorgon ska jag och Petra gå på en bloggträff som ordnas här i Åbo och på fredag åker jag, Petra och Emilia iväg till Vasa för att vara där hela helgen. Det blir en bra vecka det här med mycket roligt inplanerat.