Galan nästa vecka
Vet ni, nu närmar sig Galan med stormsteg och redan nästa vecka är det dags att klä upp sig och infinna sig i Vasa stadshus. Ni kanske minns att jag visade upp bilder på min klänning för en månad sedan, men nu har faktiskt hela outfiten ändrat så mycket så att inget som ni ser på de gamla bilder stämmer längre. Jag vann ju nämligen en klänning som jag nu väntar på att få hem och till den har jag köpt ovanstående väska och skor. Gällande väskan hade jag som krav att kameran ska rymmas i den, så att hitta en tillräckligt stor var inte det lättaste, men slutligen hittade jag en på Cubus. Skorna ville jag att skulle vara bekväma och snygga, vilket jag tycker att de här från NA-KD är. Jag ser så framemot att klä upp mig nästa vecka! 

Idag och imorgon hinner ni ännu rösta på alla som är nominerade till Galan, så om ni tycker att jag förtjänar att vinna priset som “Årets fotoblogg” får ni gärna lämna er röst här. ♥