När allt bra händer på en gång
Igår var det dags att knäppa några bilder på mig igen. Eftersom det var så kallt tog vi bilderna precis utanför vårt hus, men där finns en väldigt vacker allé så det var ett bra fotoställe. Dessutom råkade solen stråla rakt in i allén så ljuset blev superfint. Förutom bilderna som togs igår, så var gårdagen en väldigt, väldigt bra dag. Den bästa dagen på länge faktiskt!

♥ Först och främst – jag vaknade upp och fick veta och jag vunnit en klänning! Det är dessutom inte vilken klänning som helst, utan den som E/S Design lottade ut som galaklänning. Så himla, himla glad över det! Den kommer jag stolt att bära på Galan!
♥ Sen! Sen hände det som jag absolut aldrig ens vågat drömma om. Jag fick veta att jag är nominerad till svenskfinlands bästa fotoblogg tillsammans med två andra. Tusen tack till alla som nominerat mig! Jag vågar verkligen inte hoppas på något, men vill man lägga sin röst på mig så får man jättegärna göra det här. ♥

Annars då? Idag blir det fika och efter det lite skola på kvällen. Före det ska jag lägga upp julbelysningen på balkongen, för vet ni – nu är det november och då är det helt okej att börja julpynta tycker jag. 

Kommentarer

0 Replies to “När allt bra händer på en gång”

Lämna ett svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *