Tio saker du inte vet om mig
Det är nästan ett år sedan jag gjorde en tio saker ni inte visste om mig, så nu börjar det vara dags igen. Att komma på tio saker är otroligt svårt, så under flera månaders tid har jag nu försökt samla på mig olika saker för att kunna sammanställa det här inlägget. Så här har ni nu dessa tio saker, som ni kanske eller kanske inte, vet om mig.

♥ Jag var bara 4 år när jag lärde mig att läsa.

♥ Jag vet fortfarande inte vad jag vill göra i framtiden, vilket är lite skrämmande eftersom jag går ut skolan om en månad. Men en dröm är i alla fall att antingen ha en egen inredningsbutik, alternativt jobba i en nångång.

♥ Jag älskar listor. Jag planerar min dag, mina blogginlägg, mitt liv… ja i princip allt med hjälp av listor.

♥ När jag redigerar bilder kan jag inte ha mina glasögon på mig, för jag tycker att resultatet blir annorlunda om jag har dem på. Vet inte om det faktiskt är så, men så känns det.

♥ Jag har sprungit ett halvmaraton för sju år sedan. Det var två plågsamma timmar, men jag skulle ändå vilja göra det igen nångång i framtiden. 

♥ I gymnasiet kom jag på tredje plats i en nationell uppsatstävling. Jag har alltid tyckt om att skriva och det har alltid känts som något jag behärskar, så därför deltog jag i tävlingen. 

♥ Jag tycker inte om att rangordna mina kompisar. Alla mina kompisar betyder lika mycket för mig och därför har jag ingen utsedd “bästa kompis”. 

♥ För väldigt, väldigt längesen var jag med i en sångtävling (tror det var uttagning till MGP). Jag hade faktiskt nästan glömt bort det här, men jag tror det var i högstadiet nångång. Jag sjöng “When you’re gone” tillsammans med en kompis, men tyvärr gick vi inte vidare till final. En rolig (och nervös) upplevelse i alla fall!

♥ Mina batterier till kamerans fjärrutlösare är alltid slut. Eftersom det är så konstiga batterier har vi inte av dem hemma och att gå till butiken bara för att köpa sådana känns jobbigt. Kanske jag borde göra något åt saken… 

♥ Jag har inga ögonbryn. Alltså jo, såklart jag har, men de är typ transparenta så ifall jag inte fyller i dem syns de inte. Kan ju samtidigt passa på att säga att jag är naturligt blond, ungefär så blond som det bara går att vara, så där är väl en orsak till avsaknad av färg i ögonbrynen. Haha.