Världens största tack
Att jag skulle vinna pris för årets finlandssvenska fotoblogg på Galan 2016 var ju inte riktigt väntat. När mitt namn ropades upp slutade hjärnan fungera. När jag gick upp på scenen för att svara på några frågor och ta emot mina priser kändes det som om jag svävade på moln. Blev verkligen så chockad, glad och nervös på samma gång.

Ella och Camilla var nominerade i samma kategori som mig och båda är verkligen jätteduktiga fotobloggare! Så jag tycker att vi är vinnare alla tre, fastän det var jag som fick priset den här gången.

Vinsten har fortfarande inte riktigt sjunkit in i huvudet, så det lär ta en stund innan jag förstår det. Idag har jag dock redan hunnit bli uppringd av Radio Vega och intervjuats av Åbo Underrättelser, så sakta börjar jag väl förstå vad som verkligen hände där på Galan på lördagen. 

Jag vill verkligen ge världens största tack till alla som röstat på mig, till alla som läser min blogg, till mitt fina galasällskap och till alla som finns där för mig. TACK! ♥

Ett sammanställt inlägg med bilder från Galan dyker upp här imorgon!