Dagens händelser
Förra onsdagen lämnade jag in min första version av slutarbetet och nu har jag två veckor tid på mig att göra en presentation tills nästa onsdag. Så utgående från det här kan man ju ganska lätt anta vad jag sysslar med under dagarna. Trots det bestämde jag mig för att ha kameran med mig hela dagen idag och fota några av dagens händelser. 

Jag vaknade tidigt imorse för en gångs skull, så före skolan gick jag en omväg via Vårdberget för att se soluppgången som lyste upp höstfärgerna så vackert.

Det var ett par minusgrader och frosten var så fin.

Sen satt jag i skolan fyra timmar ungefär. Jag fick min presentation påbörjad och nu är det bara småsaker kvar att fixa med den, så det fortsätter jag med imorgon.

Efter skolan gick jag en sväng via stan för att leta efter en väska, skor och örhängen. Jag kom bara hem med det sistnämnda, men hittade också några andra grejer som var behövliga. 

Enda sedan igår då jag kände doften av jasminris i vår trappuppgång har jag varit sugen på det, så jag kokade ris och gjorde en currysås. Typ världens godaste blandning! Tyvärr är det ju inte så mättande, men det var enkelt och gott i alla fall.

Sen var det dags att rensa i kameraväskan och rengöra alla objektiv. Jag kom också fram till att jag inte längre behöver objektivet som ni ser på bilden, så ifall någon är intresserad av en vidvinkelzoom får ni gärna ta kontakt! 

Eftersom skolan har varit så tidskrävande har jag inte hunnit läsa “vanliga” böcker på jättelänge. Men jag bestämde mig för att jag ska börja läsa den här boken genast då sista versionen av slutarbetet är inlämnat. Boken låter så intressant och dessutom är den på finska, så det ska bli spännande att börja läsa den.

Min dag har jag precis avslutat med att göra kokosbollar. Det är ju världens enklaste sak att göra och dessutom otroligt gott, så nu ska jag äta några av dem, läsa bloggar och bara ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon är det samma vardag som gäller igen, med skola som huvudpunkt.