Höst hemma
Jag har gjort om lite här hemma för att det ska bli mer höststämning hos oss. Många ljusstakar har plockats fram, levande ljus tänds dagligen och ljusslingor har placerats på nya ställen för att göra det lite mysigare i höstmörkret.

Här om dagen köpte jag en bukett med rosa rosor för att liva upp stämningen lite. Samtidigt stödde jag rosa bandet, så det var ett bra köp tycker jag. Nya, fräscha blommor är så fint att ha hemma! ♥

I sovrummet har jag placerat en ljusslinga längs vår stora, tomma vägg. Vi har alltid tänkt att vi borde fylla ut väggen med något eftersom den är ganska tråkig, och en ljusslinga fyller ju ut den lite grann i alla fall. Eftersom vi inte har någon taklampa i sovrummet fungerar det här ljuset väldigt bra för oss också.

Under hösten lever jag alltså på den mysiga stämningen. Jag tänder gärna ljus, även mitt på dagen, för det är ju så fint och det doftar så gott. Jag blir också alltid mer produktiv och får mer energi av ljus och ett städat hösthem, så det känns bra för själen då man har det såhär.