Söndag med kalas
Imorse vaknade vi tidigt, efterom klockorna hade flyttat en timme bakåt. Tyvärr så har vädret inte varit så fint idag, men vi gjorde ändå en liten morgonpromenad i det typiska höstvädret innan butikerna öppnade i stan. Då var det nämligen dags att leta efter födelsedagspresenter.

Ganska snabbt hittade jag fina grejer och hem kom jag med följande presenter samt en blomvas som fick vara utanför bilden. Jag blev så nöjd med inslagningen så jag var tvungen att ta några bilder före jag gav bort dem till födelsedagsbarnet. Jag hade kaaaaanske lite grann planerat att köpa fotovänliga presenter, hehe.

Det var ingen mindre än Cecilia som fyllde år, så på kvällen gick jag dit för att uppvakta henne och samtidigt äta en god chokladkaka som hon hade bakat. Det blev en väldigt rolig kväll och jag har kommit fram till att jag älskar att köpa presenter åt andra. Det är så kul att ge bort något fint till någon man tycker om. ♥