Bröllop: Julia & Johan
Den 20 augusti var jag på sommarens sista bröllop då Julia och Johan skulle vigas. Jag fick äran att vara med hela dagen, från förberedelserna till bröllopsvalsen, så nu har jag plockat ihop några bilder från dagen. Jag visar bara upp förberedelse- och porträttbilder, resten vill jag att brudparet ska få hålla för sig själva.

Här började min dag, då brudbuketten skulle fixas. Det var bruden själv som fixade ihop den och den blev imponerande fin!

Sen var det dags för påklädning av den otroligt fina brudklänningen. En så fin prinsessklänning har jag nog inte sett tidigare och bruden var så fin, så fin. Sen rusades det iväg till kyrkan, men jag hoppar över vigselbilderna och går direkt till porträttbilderna som togs genast efter vigseln.


Det här var en del av mina favoriter av alla hundratals porträttbilder vi fotade. Det var ett otroligt fint sensommarväder och ljuset var verkligen optimalt, trots att solen sken ganska starkt. Jag är hur som helst väldigt nöjd med slutresultatet av porträttbilderna och väldigt tacksam över att jag fick tillbringa min dag med det här fina paret. ♥