Café Art & ett fint höstväder
Idag, efter lite slutarbetsskrivande i skolan, träffade jag upp Ida utanför Café Art för att hjälpa henne med några bilder. Som tack för att jag ställde upp och fota bjöd hon på kaffe, och kaffe tackar man ju inte nej till i första hand. Sen satt vi ett par timmar vid ån och njöt av det otroligt varma (!) och fina höstvädret samtidigt som vi pratade om allt och inget. En fin eftermiddag helt enkelt.

När jag sen gick hem från Café Art gick jag en omväg över Vårdberget bara för att se hur hösten framskridit där uppe. Jag satt mig ner på en trappa en stund, främst för att fota mina nya höstskor (höhö), men också för att se på de fina träden som sakta blir gulare och för att njuta av solens värme. Det var väldigt behövligt att fånga lite extra energi nu inför de kommande veckorna som bör vara produktiva.