En sådan helg
Den här helgen har jag varit hemma i Hangö dels för att jobba och dels för att umgås med familjen. Nu har jag precis kommit tillbaka till Åbo igen och hunnit sammaställa några bilder från helgens händelser. Så kort och gott – här är det jag gjort:

Igår var jag med på ett bröllop hela dagen och efter vigseln fota vi porträttbilder på klipporna vid havet. Vädret var perfekt för fotografering, aningen kallt men ljuset var optimalt. Hela dagen i sig var väldigt fin och det ska bli intressant att börja gå igenom alla bilder och börja redigera dem. 

Sen har jag också hunnit inviga mina nya glasögon. Jag beställde nya för ett par veckor sedan och passligt före helgen kunde jag hämta ut dem. Jag gillar modellen väldigt mycket så jag hoppas jag trivs med dem ett bra tag. Som tur beställde jag iallafall två par så att jag kan variera.

Det bästa som hände i helgen var att familjen hemma i Hangö fick tillökning i form av en liten franskis-hundvalp. Så nu har storasyster Selma fått en lillasyster Greta. Min helg har med andra ord bestått av en massa valpmys och en massa lek, men det har varit så roligt. Nu har jag extra mycket energi för kommande vecka då det är dags att skriva aktivt på slutarbetet igen.