Ett höstigt Åbo
Ser ni hur fint det är här i Åbo nu? Alla färgerna är så fina och speciellt då solen lyser upp färgerna blir de ännu grannare och finare. Höstljus är också väldigt behagligt att fota i för det är inte alltför starkt, tycker jag. Därför passade jag på att ta några bilder under en liten promenad vid ån. Hoppas jag skulle hinna med åtminstone en höstfotografering ännu innan alla höstfärger är ett minne blott. 

I Domkyrkoparken var det så fint ljus att till och med jag ville vara med på bild. Jag tycker det börjar vara dags för mig att öva att stå framför kameran lite mer. Så länge avståndet mellan mig och kameran är passligt långt känner jag mig relativt bekväm, men övandet fortsätter! Det här betyder att ni troligtvis kommer få se fler bilder på mig i framtiden. Hoppas det gillas! 🙂