Ett nytt koncept: fototips-fredag
Idag ska jag berätta om mitt nya, lilla koncept till bloggen! Jag har alltid själv tyckt om att läsa andras inlägg om fototips, vare sig de har varit riktade till amatörer eller professionella. Därför vill jag göra något liknande, fast ut mitt eget perspektiv. Så jag har tänkt att jag varje fredag kommer lägga upp ett inlägg som på något sätt relaterar till fotografering och olika fototips. Så härmed introducerar jag fototips-fredag!

Fototips-fredag riktas inte enbart till er som äger en systemkamera och Photoshop, utan till allihopa oberoende kamerautrustning och förkunskap. Det är meningen att alla på ett eller annat sätt ska få ut nånting av varje inlägg.

Den här typen av tipsinlägg har jag tänkt lägga upp:
♥ Fotograferingstips (t.ex. hur man fotar någon viss typ av bild eller vad man ska tänka på i olika ljusförhållanden)
♥ Redigeringstips 
♥ Kamerateknik

Vad vill ni att jag ska tipsa om?
Jag har redan en del idéer på lager, men det är ju för er som jag kommer göra de här tipsen. Så min fråga till er är vad ni vill läsa om och kanske lära er. Eller i alla fall få ett annat, nytt perspektiv på. Är det något ni funderat på hur man ska fota eller hur man ska redigera? Kommentera gärna alla idéer ni har så ser jag vad jag kan börja med. Jag börjar med första tipsinlägget nästa fredag och sen får vi hoppas att det rullar igång!