Fika café & att smida planer
Dags för fika! Idag efter en produktiv dag i skolan var det dags att pricka av ännu ett café. Den här gången hade jag med mig Sarah som sällskap och vi hade redan på förhand bestämt oss för att testa på Fika café. Så kreativt namn, tycker jag. 

Fika café finns precis bredvid domkyrkan och är ett så fint och mysigt ställe, både invändigt och utvändigt. Vädret var dessutom så fint att vi tänkte sätta oss ute först, men eftersom solen lyste så starkt skulle vi inte ha kunnat fota fina kaffebilder ute. Vilka problem man har som fotobloggare, haha. 

Som tur var det fint och fräscht inomhus så det gjorde ingenting. Inredningen kändes verkligen så modern samtidigt som den kändes lite gammaldags, så det var hur mysigt som helst!

Jag beställda en varm lingonpaj med vaniljglass och kinuskisås tillsammans med en cappuccino i vanlig ordning. Det var längesen jag drack cappuccino så det gjorde gott för själen, kan jag säga.

Kolla hur cool lampa! Jag blev så fascinerad av inredningen att jag fota den mer än jag fota maten och sällskapet, men vad gör väl det. 

Varför vi egentligen fikade var för att vi skulle planera kommande fotograferingar och annat spännande som vi ska göra tillsammans. Med alla våra planer i bagaget väntar jag med spänning på att få börja utföra dem. Det blev en ganska lång lista och givetvis kommer allt att visas här på bloggen så fort vi har något att visa. 

Efter caféet gick vi ännu runt lite i ÅA-kvarteren för att kolla på olika fotograferingsplatser. Det här var en del av ett litet projekt vi kommer ha, men mer om det kommer då tiden är inne. 

Såklart testfota vi några bilder mot den här fina dörren. Och ljuset!!! Kolla hur mjukt och fint det är. Nu ska jag fortsätta planera lite kommande fotograferingar och samtidigt lägga fokus på mitt slutarbete som ska vara gjort inom en månad. På fredag kommer det upp ett lite annorlunda inlägg som jag tänkte att kanske skulle kunna kicka igång bloggaktiviteten igen. Vi får se hurudan respons jag får på den idén! 🙂