Helgens händelser
Jag vet inte varför men det känns som om dagarna bara går fortare hela tiden. Speciellt veckorna. En efter en går de förbi utan att man märker något. Den här veckan har varit precis en sådan vecka, men trots det har jag ändå hunnit göra lite i alla fall. Här är några bilder från de senaste dagarna:

Jag har gått omkring och beundrat alla fina höstfärger. Speciellt har jag spanat in ett träd precis vid oss, för det ser så fint ut då huset bakom går ton i ton med trädets färger.

Jag och Markus har cyklat till Skanssi för att göra oss av med tid… och pengar. Det var dock riktigt riktigt kallt att cykla så jag var tvungen att köpa vantar för att överleva hemresan.

Jag shoppade två sköna hösttröjor när vi ändå var där. Det sved lite, men jag vet att de kommer till användning nu då det blir kallare så köpet kändes bra och nödvändigt.

Sen har jag blivit bjuden på mat också! Markus hade bestämt ett ställe och jag visste inte vart vi skulle, så det blev en spännande överraskning. Vi slutade i alla fall på Pacho Villa och där åt vi varsin hamburgare. Jag som annars inte tycker om hamburgare blev helt förälskad i deras vegetariska hamburgare. Bästa nånsin!

Jag har också hunnit träffa Petra och fota några bilder åt henne. Hon tog några bilder på mig också, men de får ni se i ett annat inlägg.

Petra bjöd på bullar och varm chokladdricka. Mums!

Sen cyklade vi runt lite och letade efter en fin port eller grind att fota vid. Vi hittade några fina, men ingen perfekt så jakten får fortsätta.

Givetvis har jag hunnit göra en hel del annat också som att: gå på loppis, dricka skumppa på Di Trevi, färga håret ännu lite ljusare och fixa här hemma. Ikväll väntar ännu lite redigeringsjobb och sen ska jag träffa upp Emilia för en Pokemon-promenad. Efter det är jag redo för en ny, spännande vecka igen.