Make Up Store -event
Igår var det dags för ett make up -event i Sokos här i Åbo. Det ordnas ganska ofta sådana här evenemang här i Åbo och det är jätteroligt tycker jag. Den här gången var det sminkmärket Make Up Store som presenterade sina hösttrender. Jag gick dit tillsammans med Sarah, Cecilia och Ida för att lyssna på alla sminktips de hade att ge. 

Vi började på övre våningen där Make Up Stores egen representant Tiina berättade och företaget och en make-up artist visade en höstsminkning. 

Samtidigt som vi lyssnade fick vi lite plockmat och skumppa – mums! 

Efter att vi fått höra om höstens trender gick vi ner för att kolla in utbudet lite närmare. Jag äger inget från Make Up Store sedan tidigare, men givetvis blev jag lite triggad att köpa något när vi för det första fick tjugo procent rabatt på vårt köp och för det andra fick alla som köpte något en liten goodiebag.

Hej hej!

Lyckligtvis hittade jag en produkt som jag verkligen ville ha! 

Så vi fick våra goodiebags och givetvis skulle de fotas. Alla är vi ju bloggare, hehe. I goodiebagen fanns ett lipgloss och en eyedust, dock inte i mina färger så vi får se när och om jag använder dem nångång. Överlag måste jag säga att det var ett väldigt lyckat event och jag ska definitivt hålla utkik efter liknande i framtiden!