Min vardag just nu
Min vardag just nu känns ganska tråkig med samtidigt ändå händelserik. Svår att förklara. Jag har ingen skola mer, eller inga kurser så att säga, utan jag skriver bara på mitt slutarbete hela tiden. Så därför tänkte jag slänga ihop ett kort inlägg om hur min vardag ser ut nu och åtminstone en månad framåt.

Jag brukar vakna upp lite före åtta och ibland äter jag frukost, ibland inte. Om jag äter är det oftast i form av yoghurt med honung och någon frukt, eftersom jag har tröttnat på bröd.

Sen tar jag min hög med böcker med mig till skolan och brukar sitta där från nio till tre ungefär. Här ↑ är min favoritbok, som jag inte skulle klara mig utan just nu! 

I skolan skriver jag alltså på mitt slutarbete och om lite mindre än en månad är deadline för inlämning. Tiden går så fort, men jag börjar komma igång med skrivandet nu så det ska nog gå.

Självklart pausar jag på dagen med både lunchpauser och andra pauser. Här blev det en selfiepaus med Emilia. Sen orkar man skriva några timmar igen.

Vad jag gör sen under kvällarna varierar. Ibland kan jag ta en kopp kaffe nånstans, ibland kan jag gå på stan, men idag kom jag hem för att redigera några bilder färdigt till morgondagens blogginlägg. Då kommer det upp några bilder från min och Sarahs fotografering på solrosfältet

Sen uppdaterade jag min tavla med ett nytt citat, mitt favoritcitat sedan länge faktiskt. You can’t have a rainbow without a little rain. Sen ändrade jag om lite på bordet nedanför så att solrosorna jag plockade på söndag skulle få plats. Hoppas solrosorna håller länge för de är så fräscha och fina!
Idag väntar ännu ett möte och sen ska jag gå en promenad. Annars är det ungefär såhär mina dagar ser ut just nu. Jag är för det mesta i skolan och sen hittar jag på det ena eller det andra beroende på vad jag känner för. 🙂