Espresso House
Äntligen har Espresso House öppnat i Åbo. Egentligen öppnade det redan i början av april, men idag var dagen då jag besökte stället för första gången. Första intrycket var riktigt bra och stället är fräscht, stort och trevligt. 

Jag hade såklart med mig min partner-in-crime Petra. Ett cafébesök utan henne är ju inte ett riktigt cafébesök. Hon var så snäll och bjöd på fikat, eftersom jag fixat jobb åt henne. Duktiga jag fixar jobb åt andra, men har inte ett jobb själv, haha. 

För mig blev det en latte för omväxlingens skull och så delade vi på en hasselnötskaka och key lime pie. De balanserade ut varandra väldigt bra, då ena var väldigt chokladig och det andra mer syrlig, så valet av kakor var perfekt. Dessutom smakade de himmelskt!

Det är verkligen roligt att Espresso House har öppnat i Åbo, tycker jag. För det mesta föredrar jag små caféer med hembakta produkter, men jag måste säga att Espresso Houses produkter, miljö och stämning verkligen imponerade på mig. Det enda negativa jag kan tänka på är ljudnivån, men jag tror att de hade exceptionellt mycket kunder idag så det är knappast hög ljudnivå varje gång. Det blir definitivt flera besök!