Glimtar ur telefonen
Den här veckan har kameran fått vila lite och jag har istället försökt ta mer bilder med telefonen. Oftast har jag glömt bort att ta bilder ifall det hänt något speciellt, men några bilder hittade jag i alla fall i telefonens album. Här får ni nu se lite vad jag gjort de senaste dagarna i form av telefonbilder.

Jag har gjort middag tillsammans med Cecilia. Det blev potatis och batat med laxbullar och gräddfilssås. En riktigt mysig kväll med en så fin tjej. ♥ Sen har jag också hunnit in till stan för att leta efter kläder till vappen och jag hittade den perfekta shortsdressen som ni ser lite av på andra bilden. Hur fint är inte mönstret? 

På måndag då jag ännu var hemma i Hangö efter allt påskfirande passade vi på att fira fammos födelsedag. Vi gick dit med fina nejlikor och hon bjöd på goda kakor, som alltid. På den andra bilden ser ni en skjorta som jag var nära på att köpa under ett loppisbesök, men den fick hänga kvar trots allt. 

En kväll cyklade jag och Cecilia iväg till Petra för en liten myskväll. Vi delade på en flaska vin, som vi efter mycket om och men fick upp med hjälp av skruv och hammare. En vinkorksöppnare skulle ju ha varit en lite mer passande inflyttningspresent åt Petra än handdukarna jag tidigare gav henne, haha. Nej men kvällen var riktigt mysig och fin. ♥

Under en shoppingrunda såg jag en så fin ljusgrön blus att jag var tvungen att prova den. Den var inte lika fin på, så den fick också hänga kvar. Lite synd nog, eftersom det skulle ha varit bra med lite färg i garderoben. Allt jag har går i en svart-grå-beige skala och det känns lite tråkigt nu till våren och sommaren. Jag får kompensera min tråkigt nyanserade garderob med färggrann mat istället, så en avokadopasta mitt i veckan passade riktigt bra. 

Igår kom Josefin på besök till Åbo och stannade här tills idag. Vi har hunnit gå omkring på stan, åkt ut till olika loppisar och ätit god mat. Vädret har ju inte varit det bästa, men vi hade det roligt ändå. 

Det känns kanske som om min vecka kretsat mycket kring shopping, men så är inte fallet. Egentligen har jag ju inte köpt så mycket, utan mest bara provat en massa och lämnat kvar allt. Idag hittade jag dock tre fina kuddfodral till dynorna i vardagsrummet. Det är nog inte en dag för sent att byta ut juldynorna mot något mer vårigt och somrigt, så jag blev riktigt glad över det stora utbudet av fina kuddfodral. Jag lägger upp bättre bilder i ett annat inlägg, så får ni se hur de ser ut när de är på plats! 

Hoppas er vecka varit bra och att den resterande helgen också blir det! ♥