Mitt i veckan
Det har inte hänt så mycket fotorelaterat de senaste dagarna så istället har jag fokuserat på att ta bilder på saker i vardagen. Här är några blandade bilder från igår och idag, mycket fokus på mat märker jag, men det får bli så den här gången.

Igår var jag och Cecilia bjudna hem till Petra. Hon och hennes pojkvän har precis flyttat ihop till en ny lägenhet, som nog var den finaste lägenheten jag sett på länge. Vi gjorde en vegetarisk pizza, som smakade magiskt, och skrattade oss genom hela kvällen. 

Så här ljust och fint vill jag också bo! Drömmen om att flytta till en ny och fräsch lägenhet växte efter besöket hos Petra kan jag säga. 

Vi kalasade till det lite extra med sugrör och allt. 

Under dagen hade jag stressat mig genom Stockmanns trånga gångar på Hullut Päivät och till slut hittade jag ett par handdukar som jag tyckte skulle passa som en liten inflyttningsgåva till Petra. 

Idag har solen visat sig från sin allra bästa sida och det kändes stundvis riktigt, riktigt varmt ute! 

Jag och Cecilia gick en promenad ute i det fina vädret innan vi gick till gymmet. Det har blivit lite dåligt med träning på sistone, men det ska jag försöka ta tag i redan nästa vecka. Gym minst tre gånger i veckan skulle ju vara bra.

När jag kom hem svängde jag snabbt ihop det jag råkade ha. Couscous och quornfiléer fick det bli och resultatet var mycket godkänt.

Nu ska jag fortsätta min städning som blev på hälft imorse och sedan är det dags att börja packa lite väskor, för imorgon åker jag iväg till Helsingfors! Vad som händer där får ni troligtvis se på söndag, då jag är hemma igen med alla bilder från helgen. Hoppas ni alla haft en fin torsdag och så önskar jag er en fin helg! ♥

Vad tycker ni förresten om vardagsinlägg som detta? Tumme upp eller tumme ner?