Sol, shopping och vappen som närmar sig
Jag har konstaterat att det är tusen gånger lättare att släpa med sig en telefon än en kamera och därmed har jag igen samlat på mig några telefonbilder som jag nu tycker är värda att visas. Så här har mina senaste dagar sett ut.

Jag har gått längs med ån i ett vackert kvällsväder. Människorna lyste med sin frånvaro, lugnet infann sig och det var riktigt, riktigt fint att gå. 

Jag har hunnit prova min vappoutfit och konstaterat att yes, yes, yes! Ni fick se lite av min vappklädsel i förra telefonbildsinlägget och här ser ni nu hur den ser ut på. Efter provandet var det dags för en till promenad. Vädret har verkligen imponerat den här veckan – ena dagen sol och andra dagen snö, men då solen visat sig har det varit riktigt härligt vårväder!

 
Samma kväll som jag promenerade längs ån gick jag via Vårdberget på hemvägen. Där var jag ensam tills jag överraskades av sisådär femtio löpare som löpte kors och tvärs över berget. Jag blev liksom mitt i smeten bland alla galningar som sprang hit och dit. Så gick det med den lugna promenaden. Hemma igen har jag fixat ugnspotatis med stekta quornbitar och färskostsås, vilket kan klassas som den godaste maten på väldigt länge!

En dag har jag träffat Cecilia och gått in till stan med henne. Vi provade båda den där spetsklänningen som är väldigt, väldigt trendig just nu, men kostaterade att det nog inte var något för oss. Däremot hittade jag en hel del annat fint inne på Cubus, men jag lämnade allting kvar i butiken för att fundera på saken. Tur var ju det, för imorgon är det tydligen megarea hos dem tidigt på morgonen så gissa vem som står först i kön för att haffa de här kläderna?

Igår var en sorgsen dag. Jag och Cecilia tror nämligen att igår var sista gången vi satte foten i Novia. Vi är ju båda utexaminerade från skolan sedan förra året, men igår var det dags för en sista andelsstämma och därmed också en sista visit i Novia. Ledsamt, ledsamt. 

Idag däremot har det varit glada miner. Jag och Cecilia (igen, haha…) åkte iväg för att inhandla dekorationer till vappen. Det blev en massa ballonger, serpentiner och sånt som hör vappen till, så nu är vi riktigt taggade för söndagen! Den här veckan har det blivit mycket häng med Cecilia, men det gillas ju, och på söndag träffas hela vårt tjejgäng för ett gemensamt vappfirande och det kommer bli jätteroligt! I väntan på det. ♥

Nu har jag förresten också fixat en kategori “Telefonbilder” för bilder tagna med telefonen så att alla de bilderna är samlade under en egen kategori! 🙂