Två dagar i Helsingfors
På fredag åkte jag och Sarah iväg till Helsingfors för att hälsa på Emilia. Jag hade planerat in två olika fotograferingar under helgen och det var främsta orsaken till varför jag åkte. Det blev två riktigt produktiva dagar och här är några bilder från dagarna!

Vi möttes upp inne i Kampen och började dagen med lite lunch och kaffe.

Sen skaffade vi spårakort åt mig och Sarah och åkte runt till olika ställen, bland annat Moko som hade så fin inredning.

Vi köpte inget, men det var roligt att gå omkring där ändå och drömma om alla fina grejer. 

Följande dag steg vi upp ganska tidigt för att göra oss redo för en lång dag. Jag hade nämligen bokat in en fotografering med Daniela, så Sarah och Emilia fick hänga med som assistenter under dagen.

Den fina modellen och hennes fotograf. 

Vi fota i de fina kvarteren i Eira och alltså, kolla husen! Hur fina är de inte? Det var nog ganska drömmigt att gå omkring där och det verkade så lugnt och fint. Efter Eira fortsatte vi in mot stan och följande fotografering, innan jag och Sarah sedan tog bussen hem till Åbo sent på kvällen. Tack till Emilia för boende, underhållning och sällskap, det var två fina dagar! ♥