Vardagsglimtar
Vi är redan mitt i veckan och tiden går så otroligt fort hela tiden, känns det som. Den här veckan är ju dessutom kortare i och med att det är påsk redan på fredag, så veckan kommer liksom kapas av snart. Under de senaste dagarna har jag hunnit med det ena och det andra och här är några glimtar från den senaste tiden.

På söndag träffade jag Petra och Cecilia. Petra hade bakat så himla goda brownies med kinderägg (recept finns på hennes blogg här) och i den värmande solen satte vi oss på Cecilias balkong. Det första balkonghänget för i år är därmed gjort och det var härligt, härligt. Tycker så mycket om att hänga med de här fina tjejerna. ♥

Sedan började veckan och jag prickade in en fotografering i kalendern. Jag har inte hunnit redigera bilderna ännu, men det kommer troligtvis upp bilder från fotograferingen i något skede inom kort. Om inte på min blogg, så på Petras blogg åtminstone. 

Efter fotograferingen mötte jag upp Marie och jag bjöd henne på födelsedagskaffe. Val av ställe föll på Café Carré – ett riktigt bra ställe som oftast har många goda kakor i vitrinen.

För mig blev det latte och mudcake. Kaffet var ingen höjdare, men kakan däremot var helt perfekt. Jag och Marie hängde där i ett par timmar, för timmarna går så fort då man en gång kommer igång med att prata. Som tur får jag hänga med henne myyyycket i sommar, då vi i år igen jobbar tillsammans hela sommaren. Det blir kul det! 

Idag cyklade jag iväg till stan och efter det ville Petra bjuda på mat. Hon hade ställt igång med en potatis-purjolökssoppa och den var sååå god! Sen lyxade vi till det med glass till efterrätt och när jag höll på att somna i soffan kände jag att det var dags att cykla hem igen.

Jag kan bara konstatera att veckan hittills varit bra, om än lite ohändelserik, men mina fina vänner finns alltid där och förgyller min vardag med både stora och små ting. ♥ Nu ska jag börja förbereda mig för en påskhelg hemma i Hangö, det ska bli skönt!