Den sista dagen i Hangö
Idag tillbringar jag min sista dag i Hangö för den här sommaren. Tiden har gått så otroligt fort, men den gör ju oftast det då man hela tiden håller sig sysselsatt. Den här sommaren har jag bott här i över tre månader och trots att det har varit riktigt bra på alla sätt och vis så blir det ändå skönt att flytta hem till Åbo igen.

Jag har fått uppleva sommarens finaste dagar här och jag har fått umgås med familj, kompisar och jobbkollegor. Något som gjort sommaren till lite bättre.

Jag tänkte jag skulle lista upp lite minnesvärda stunder från den här sommaren, så att jag om några år kan titta tillbaka och minnas sommaren 2017 som något bra:

♥ Jag har ätit liuska och korkat skumppa tillsammans med Emilia en dag i maj.
♥ Jag har ordnat en babyshower för min syster. (Vill ni ha ett inlägg?)
Jag har roadtripat till Fiskars. Två gånger. 
♥ Jag har fått uppleva magiska solnedgångar både på jobb och på berget på Kråkudden.
♥ Jag har varit på ett par after works med jobbkollegorna och druckit Bellini för första gången.
♥ Jag har jobbat de flesta dagarna utan att vara desto mer stressad faktiskt. En ganska lugn jobbsommar som tur.
♥ Jag har ätit i östra hamnens alla magasin. Vilken achievement, haha, men det har jag faktsikt aldrig gjort på en och samma sommar tidigare tror jag. 
♥ Jag har haft besök av fina kompisar. Det kommer ett inlägg om det.
♥ Jag har fotograferat gravidporträtt tre gånger. 
 
… Och resten lär ni få se i de kommande inläggen, för jag har en hel del att visa er ännu från den här sommaren. Ganska mycket har jag ändå hunnit med, trots att det inte känns så just nu. Allt gick liksom så fort.

En bra sommar var det, tack för den!