En junikväll i Åbo
Den sista veckan i juni åkte jag under mina lediga dagar till Åbo för att njuta av ledigheten och hälsa på mina fina kompisar. En av kvällarna jag var där cyklade vi in till stan och satte vi oss ner vid Niska för att äta och dricka lite gott.

Den enda bilden jag lyckades ta på Cecilia, Petra och Sarah, haha. Men alla bilder behöver ju inte alltid vara så perfekta. 

Där satt vi sedan hela kvällen och pratade ditt och datt. Några åt pizza och några drack goda drinkar, för vad är väl en sommarkväll utan något gott att dricka. Niskas drink Niskaroska är att rekommendera för den som är sugen på något sött och gott. 

Någon timme och några drinkar senare var det dags för efterrätt, så vi tog alla varsin Jymy-glass. Då det började skymma började det även kyla lite om benen, så då passade det bra att cykla hem i den fina Åbokvällen. Snart är vi alla tillbaka i Åbo igen och förhoppningsvis blir det träffar lite oftare då än nu under sommaren då alla håller på med sitt.