En ny start
Bilden är tagen av Petra

Nu har jag redan kommit igång med bloggandet igen och den första bloggveckan är avklarad. Jag tänkte snabbt berätta lite om mina bloggplaner så att ni vet vad ni kan förvänta er här i fortsättningen. Att blogga är ju så roligt, speciellt då det bidrar till så mycket minnen i framtiden, så därför vill jag verkligen fortsätta att blogga även om det börjar kännas lite “ute” nu då många andra kanaler tar över. Så min plan för att hålla igång bloggandet är följande:

♥ Aktivitet och innehåll
Jag strävar till att få ihop tre inlägg i veckan med ett blandat innehåll. Bloggens fokus kommer fortfarande vara bilderna så därför vill jag gärna få ihop ett fotorelaterat inlägg per vecka och sedan får de övriga inläggen gärna vara lite mer personliga och vardagliga.

♥ Effektivare bloggning

Tidigare har bristen på inlägg främst berott på tidsbrist eftersom det tar så oerhört länge att fixa bilder till ett inlägg. Nu har jag ändrat min redigeringsrutin ganska mycket så att redigeringen går tio gånger snabbare utan att någon desto större skillnad i redigeringen skulle synas. På så vis får jag nu skapat material till flera inlägg idag än vad jag hade fått för några månader sedan. Jag säger bara: Lightroom är guld.

♥ Fototips-fredag
Från och med september börjar jag lägga upp fototips på fredagar igen. Jag har inte bestämt mig för om det blir varje eller varannan fredag, men det lutar mot att det kommer bli varannan fredag. På så vis får jag lägga ner med tid och tanke på varje inlägg, istället för att snabbt skriva ihop ett tips. 

Hur låter det här? Det är såklart alltid roligt för mig att veta vad ni vill läsa om eller vilken typ av bilder ni vill se, så alla idéer, tankar och önskemål mottas med öppna armar.