Somrigt i Ekenäs
En dag nu under sommaren hoppade jag i bilen för att åka till Ekenäs och hälsa på Petra. Hennes pojkvän bor där, vilket är orsaken till att hon har tillbringat mycket tid nära mig i sommar. Det har gillats! ♥ Vi bestämde träff på Bossanova för att luncha där. 

Vi tog varsin caesarsallad och det var himmelskt gott. Granatäppel i sallad gör att det smakar så somrigt och fräscht. Dessutom var portionen så fint upplagd att det var som gjort för oss bloggare. Det blev mycket bilder förrän vi kunde börja äta kan jag lova. 

Petra. ♥ Jag fick för första gången testa mitt nya objektiv (kan skriva mer om mina nya objektivköp i ett annat inlägg) och jag blev verkligen imponerad av vidvinkeln, färgåtergivningen och kvalitén. En ny storfavorit i objektivsamlingen.

Vädret var finfint så vi hade verkligen tur. Utsikten var inte heller att klaga på. Efter vår lunch gick vi lite på stan och åt varsin glass innan det var dags att åka hem igen. Det är så skönt att åka iväg över dagen, om än för bara några timmar, för man kopplar verkligen av på ett helt annat sätt än då man är hemma.