Bloggevent i Duo-living
Idag var det dags för årets första bloggevent här i Åbo, som jag och Petra bar ansvar för. Vi valde att kontakta inredningsbutiken Duo-living och de ville väldigt gärna ordna ett event för oss, så dit bar det av idag på kvällen.

Det var glad stämning hela kvällen och det bjöds på skumppa och väldigt, väldigt god lakrits från Danmark. Alla gick och plockade i sig av de olika lakritssorterna tills burkarna var tomma, så gott var det.

Vi fick höra Marina berätta om bokashi och hur man kan kompostera med bokashin. Det var väldigt intressant måste jag säga och med tanke på att vi hela tiden borde tänka mer miljövänligt kändes det som ett bra och aktuellt tema att behandla. Dessutom fick vi alla hem en påse med bokashi så att vi själva kan börja kompostera med den. 

Butiken var full med fin dansk inredning och stilen här gå i svart-vitt-grått, vilket passar mig ypperligt eftersom det är en stil jag verkligen gillar. Duo-living satsar väldigt mycket på att stöda lokala förmågor och samtidigt tänka ekologiskt och etiskt då de köper in varor till butiken. Många plus för det! Jag fick med mig hem ett par grejer idag, men det blir definitivt flera besök hit då jag behöver mer inredning till hemmet eller då jag vill köpa present åt någon. Perfekt ställe för det!

Vi var ett gäng på åtta personer som deltog i kvällens event. Tyvärr har jag ingen bild på alla oss tillsammans, men på bilderna ovan skymtar man några av deltagarna i alla fall. Här har vi Cecilia som blev glad när hon hittade fina saker.

Slutligen ännu ett stort tack till Jutta och Ida, Duo-livings ägare, som ville ordna det här eventet för oss. Vi fick med oss mycket information och lärde känna er och många andra bloggare. Det här kan nog rubriceras som det bästa bloggeventet jag hittills gått på i Åbo, för stämningen var verkligen bra under hela kvällen och alla var så trevliga! Vi ses nog snart igen, Duo-living! ♥

Vill ni besöka butiken finns den på Köpmansgatan 3 här i Åbo. Ni får väldigt bra och fin service, som dessutom är på svenska! Ifall ni inte är i Åbo, har de också en webbshop som kan besökas här.