En dag i Helsingfors
Idag har jag varit i Helsingfors över dagen! Jag träffade upp Emilia vid 14-tiden och efter det gick vi omkring på stan lite. Jag blev en turist för några timmar, eller i alla fall kändes det så.

Vi tog en kaffe på La Torrefazione och bara pratade om allt som vi missat då vi inte setts på flera veckor.

En turistselfie med min fina! ♥

Vi hann shoppa lite, eller mest kolla, men ett plagg fick jag med mig från rean och det är ovanstående blus som fyndades på Mango. De skulle kunna öppna en Mango i Åbo, tycker jag.

Mot slutet av dagen var det dags för det vi väntat på. Sandra Beijer! Ratata hade fixat en föreläsning med Sandra Beijer, så det var den vi gick på. Jag har själv inte följt med hennes blogg så länge, men jag måste säga att föreläsningen ändå var intressant och det var roligt att få se henne i verkligheten. Efter den lilla föreläsningen vandrade jag och Emilia mot bussen med varsin goodiebag i handen. Hon åkte hem och jag mot Åbo igen. Nu är jag trött efter en väldigt händelserik dag, men en dag i Helsingfors nu och då skadar nog inte.