En helt vanlig måndag
En helt vanlig måndag ja. Eller nästan i alla fall. Idag har jag träffat upp Petra för att fota bilder på henne. Det var ett tag sedan sist så det var på tiden! Petra hade hittat en lugn och fin väg precis vid henne som vi tog bilderna på. Det här kvarteret i Åbo är så fint tycker jag. Alla hus är så drömmiga och fina här!

Imorgon dyker det upp flera bilder från dagens fotografering med Petra! 

Vi hade sällskap av Cecilia som hängde med oss hela dagen. Så roligt! Hon var fokuserad på att fota de fina husen, medan jag fokuserade på att fota Petra. Så roligt med samma, men ändå olika, intressen. 🙂

Efteråt gick vi hem till Petra för att värma oss och sedan ställde vi igång med att baka årets första sats av fastlagsbullar. Istället för sylt eller mandelmassa valde vi att fylla dem med nutella – ett väldigt bra val!

Fyra fastlagsbullar senare kändes det som om man skulle ha kunnat rulla hem. Och det gjorde vi nog nästan, jag och Cecilia, då vi efter många timmars häng gick hem igen. Det som är bra är att det inte alltid måste vara helg för att kunna hitta på något roligt, det kan också vara en helt vanlig måndag. Som idag.