Veckan hittills
Den här veckan har gått så fort på något vis. Imorgon är det ju helg igen! Vädermässigt är det här min favoritvecka hittills under det här året och när vädret är fint känner jag mig alltid så produktiv. Här är några glimtar från hur min vecka sett ut hittills!

Vi kan ju forstätta på samma spår och tala om vädret! Varje dag har jag gått minst en promenad bara för att vädret har varit så fint. Man vill ju inget annat än vistas utomhus nu! Hoppas vädret håller i sig, för visst vore det härligt om våren kom tidigt i år? 

Sol, åh härliga sol! Genom Kuppisparken har jag gått varje dag, antingen bara på en promenad eller till gymmet.

… För gymmet har jag besökt flitigt den här veckan – tre gånger redan! Allra mest tycker jag om att träna på morgonen, för då är det som lugnast där och morgonträning ger en bra start på dagen. En dag var jag också in till stan för att köpa en hatt att ta med mig på resan nästa vecka. Jag hittade lite mer än bara en hatt, men allt var på rea så det var tur.

Under veckan har jag varit sjukt pastasugen, så jag rörde ihop en avokadopasta som smakade himmelskt. Den består i princip bara av avokado, vitlök, basilika och vatten så det är jättelätt att göra den! 

Det som förgyllt min vardag lite extra den här veckan är dessa fina tulpaner som jag fick i söndags. Så härligt med fräscha blommor. Jag väntar så på att få börja plantera egna blommor då vi är hemma igen från resan. I sommar ska nämligen balkongen piffas upp med egenodlade blommor har jag bestämt! 

På samma gång som jag är inne i min pastaperiod så tycker jag också att avokado och citronvatten smakar lite extra gott just nu. Jag försöker hela tiden äta mer nyttigt och det första steget var att byta ut saft mot vatten. Annars är ju vatten sååå tråkigt att dricka, tycker jag, men med citron smakar det super!

Slutligen så har jag hunnit köpa det mest väsentliga inför resan. XXL hade 25% rabatt på allting i tisdags så jag passade på att köpa en väska och ett par nya skor. Tänk att det bara är en vecka tills vi sitter på flygplanet! Tiden går så fort, men det ska bli riktigt skönt att komma iväg, trots att vädret i Finland just nu är helt underbart.

Hoppas ni har haft en bra vecka! ♥