Veckans sista dagar
Jag har inte varit hem till Hangö sedan slutet av december så nu var det på tiden att åka hem en sväng, tyckte jag. I fredags, efter en spännande arbetsintervju, körde jag iväg mot ett soligt Hangö för att tillbringa hela min helg där.

På lördagen gjorde jag och mamma en långpromenad med hundarna så bilderna i det här inlägget är från den. Vi gick på en strand som jag faktiskt aldrig tidigare varit på, men är man från en stad som omkretsas av sandstränder så är väl chansen stor att det finns någon strand som man inte besökt tidigare. Vädret var verkligen optimalt för en promenad. Solens strålar trängde igenom vid horisonten och det var vindstilla och vackert.

Promenadsällskapet bestod av en kvistbärare och en som alltid vägrar se in i kameran. 

För en gångs skull har det varit riktigt skönt att inte ha något program alls under helgen. Vi har nämligen mest bara tagit det lugnt, varit ute en hel del, spelat spel och ätit god mat. Nu har jag precis återvänt till Åbo, för att snart inleda en ny vecka här. Snart åker vi ju iväg på en några veckors resa, så det blir en hel del jobbas nu den kommande veckan för att få allt gjort innan resan. Hoppas ni alla haft en fin helg! ♥