Eftermiddagshäng och fika
Idag blev det en träff med tjejerna på Gaggui Kaffela! För ett år sedan var jag och Petra där och vi blev så förtjusta i deras kakor, porslin och inredning att det nog var på tiden att vi besökte caféet igen. Jag tog dessutom samma set som förra gången märker jag nu när jag kollar på förra årets inlägg, haha. Huvudsaken att det smakade.

Jag och de fina tjejerna! Cecilia, Ida och Petra. ♥

Två timmar gick fort med det här sällskapet och vi hann prata om både skol- och jobbplaner. För min del så måste jag bli lite aktivare på jobbsökande-fronten, så att något skulle kunna nappa nångång. Efter kaffet med de här tjejerna blev jag i alla fall lite mer motiverad och ska nu ta mig i kragen med att leta jobb. Jobb skulle ju ekonomiskt innebära möjlighet till fler cafébesök och det tackar jag inte nej till.