Ett nytt år
2017. Det kommer ta en tid förrän det känns naturligt att skriva det. Igår firade vi in det nya året här i Åbo. Jag och Markus har båda varit sjuka nu efter jul så det var riktigt skönt att ta det lugnt. Vårt firande började kl 18 i Kuppisparken ↑ då vi stod och såg på de fina raketerna tillsammans med tusentals andra. Sedan gick vi hem för att dricka lite skumppa och se en film före vi mötte upp Cecilia och Sebastian vid tolvslaget. Det var ett maffigt och fint fyrverkeri då Finlands 100-års firande satte igång. 

Inför 2017 har jag givetvis mål, men mest kanske drömmar. Det finns mycket jag vill nå och det finns mycket jag drömmer om, bland annat följande:

♥ Jag vill hitta ett jobb
♥ Jag vill resa till minst ett land jag inte besökt tidigare
♥ Jag vill börja träna regelbundet och, precis som Emilia, bli vig
♥ Jag vill blogga regelbundet och ha en bra plan gällande bloggandet
♥ Jag vill umgås mycket med de jag tycker om

♥ Jag vill hitta en bra vardagsrutin

Och sist men inte minst:
♥ Jag SKA vara lycklig