Favoritbilder från 2016
Nu är vi redan inna på andra veckan av det nya året och då passar det väl bra att titta tillbaka på 2016 lite grann. Den här tillbakablicken blir i form av bilder och en sorts sammanställning av mina favoritbilder från året. Jag visade redan upp mina favoritporträtt i november, så de utesluter jag helt från det här inlägget nu. 


Först ut är två stillebensaktiga bilder. Jag har under året blivit allt mer intresserad av att göra uppställda fotograferingar, så jag har prövat mig fram ganska mycket. De här två blev mina favoriter på den fronten i år.


Sen kommer vi till resebilderna. I år har jag tre favoriter och alla representeras av det blåa vattnet och den vita stranden. De två första bilderna är från Grekland och den tredje bilden är från Indonesien. Efter att ha tittat tillbaka på alla härliga resebilder drömmer jag redan om nya resor. Som tur blir det snart en!


Några blandade naturbilder står näst på tur och här har jag valt fyra väldigt olika bilder, som jag på ett eller annat sätt tycker är fina. Natur och landskap i all enkelhet. En mix av Hangö och Åbo.

Givetvis kan jag ju inte lämna det här inlägget utan favoritbilder från mina cafébesök. Alla är tagna från besök jag gjort tillsammans med Petra. Jag kan bara konstatera att oj, oj, oj så vi har besökt caféer! De här bilderna är i alla fall från Robert’s Coffee, Gaggui Kaffela och Café Gamla Stan. Snart väntar fler besök så att nya favoritbilder kan skapas.

Jag ser verkligen framemot fotoåret 2017. I år ska jag igen en gång fota mer vardagsbilder, vilket jag tycker att jag lyckades med bra under förra året. Det ska bli intressant att se om någon bild som är tagen med telefonen är bland mina favoriter nästa år, nu när kameran på den är så bra. Annars är det väl bara att kicka igång fotoåret 2017 och hoppas på många fina stunder bakom kameran. ♥