Fika och kvalitetstid
Take time to do what makes your soul happy.

Då motivationen är som lägst och inspirationen ligger på botten är det bra tidpunkt för en fika. Nu på kvällen träffade jag upp Petra på Robert’s Coffee för att äta gott, prata om allt som hänt då vi inte setts och bara peppa varandra. Ibland behövs det så lite som ett par timmars kvalitetstid för att dagen ska bli lite bättre, för nu är jag plötsligt motiverad till att göra en massa igen. 

Förresten, vad tycker ni om att jag bloggar med telefonbilder ibland?
Bilderna i det här inlägget är tagna med telefonen och jag måste säga att jag är själv så otroligt imponerad över kvaliteten. Eftersom det här är en fotoblogg är jag perfektionist då det gäller bilderna här på bloggen och tidigare har jag aldrig publicerat telefonbilder, men jag tror jag skulle få mer material om jag blandar telefon- och kamerabilder så då skulle uppdateringen också bli bättre. Är det okej, vad tycker ni?