Fina stunder
Nu är det dags för det sista inlägget i Petras take over vecka. Egentligen borde det här inlägget ha kommit upp redan igår, men tyvärr hann jag inte. Under hela veckan har alltså Petra bestämt rubriker på mina inlägg och jag måste säga att det har varit väldigt givande att få variation i sina inlägg. Jag hoppas vi kan göra om det nångång igen! Idag ville Petra att jag skulle göra ett vardagsinlägg med stillebensaktiga bilder, så här har ni några finare bilder från de senaste dagarna! 

Lägenheten är fylld med tulpaner och det är så fint! Tyvärr håller de på att vissna nu, men ett par dagar till ska de nog hålla. Tänk vad lite blommor kan pigga upp hemmet!

Under förra veckan fyllde jag som sagt år och förutom att fira det med några kompisar, så hann jag också fika två gånger. Ena gången på Fabbes ↑ och andra gången på Fontana. Fabbes blev tidigare utnämnt till Åbos bästa café och det är en välförtjänt utnämning tycker jag. Där finns alltid ett stort utbud, betjäningen är på svenska och priserna är studerandevänliga. 

På lördag var det dags för teater. Mommo och moffa bjöd mig och Markus på Kungens tal och vi fick oss många goda skratt under kvällen – en riktigt sevärd teater med andra ord! Efter det tog vi varsin drink på Old Bank före vi satt oss ner på Frans & Emilie för trerättersmiddag. En fin dag!

Igår, på söndag, fick vi besök av Hangö-familjen som hade med sig lite presenter. Jag fick bland annat två inredningstidningar, som inte bara är fotovänliga, utan också en väldigt bra present. Jag köper sällan tidningar själv eftersom de ofta är ganska dyra, så att få det som present är super! Jag avslutade sedan min helg med att äta upp resten av kakorna som jag bakade till min födelsedag och sedan var vi bjudna på middag hos en Markus bekant. Helgen avslutade en väldigt fin vecka, som jag kommer minnas länge. 

Nu har precis den nya veckan börjat och jag har många intressanta händelser den här veckan. Bland annat följande saker är inplanerade: en fotografering, Helsingfors-besök, bloggföreläsning, cafésamarbete och gästbesök i helgen. Mycket att stå i, men det blir en rolig och intressant vecka!