Ögonblick från veckan
En vecka har igen kommit till sitt slut och då jag gick igenom telefonens bildarkiv såg jag att det fanns många potentiella bilder till ett inlägg. I form av telefonbilder visar jag nu därför några av veckans finare och minnesvärda ögonblick.

Först och främst så har det ju snöat så att mängden just nu är riktigt lagom! I början av veckan traskade jag och Cecilia iväg på gymexkursion – vi ville nämligen hitta ett bra gym att börja träna vid. Det första gymmet vi gick in i bestämde vi oss också för att skaffa medlemskap till, så det var ett snabbt och enkelt beslut. Nu har vi ett års medlemsskap vid Elixia och vi har redan hunnit träna tre gånger. Både kropp och knopp mår redan mycket bättre!

I och med att jag och Cecilia bor så nära varandra så går vi alltid tillsammans till gymmet. Vid hörnet där vi träffas hittade jag ett sådant här silverklot. Jag har sett sådana stolpar i flera korsningar och undrar vad tusan de är till för!? Selfie-stolpe? Troligtvis inte. Någon som vet? 

Trots att jag har slutat skolan har jag ändå gått dit en gång den här veckan. Jag jobbar med ett projekt för skolan så därför brukar jag gå på check-up möte ungefär en gång i veckan. Det är lite ledsamt att inte gå i skolan längre, både på grund av gemenskapen och den här fina utsikten.

På fredag hade jag ett möte om företagande med Victoria över en kopp kaffe på Café Art. Det satt fint och både hon och jag fick många nya insikter. Efter det gick jag och reashoppade lite innan jag mötte upp Ida och Petra för en tjejkväll.

Idag avslutades veckan på bästa tänkbara sätt. Jag och Petra körde iväg till Kurjenrahka nationalpark som ligger en halv timme norrut från Åbo. Vi gick en av de kortare naturstigarna, men det tog ändå två timmar. Som tur var vädret härligt och naturen fin. Imorgon lägger jag upp fler bilder från nationalparken, då i form av kamerabilder så kvaliteten är lite bättre. 🙂

Hoppas ni har haft en fin vecka! ♥