Några majdagar och några junidagar
De senaste dagarna har bestått av en hel del jobb i Hangö och på mina lediga dagar har jag varit i Åbo för att umgås med alla vänner där. Därför har jag inte riktigt prioriterat att skapa material till bloggen. Tur i oturen har dessutom mitt favoritobjektiv 50mm gått sönder och jag fotar ogärna vardagsbilder med mitt enda kvarvarande 100mm-objektiv. Som tur har jag i alla fall några telefonbilder på lager som jag tänkte dela med mig av! 

Denna vackra vy möttes jag av en dag då jag hade öppningstur på jobbet förra veckan. Det var nästintill vindstilla och havet såg riktigt somrigt och fint ut.

För precis en vecka sedan hade jag besök av Emilia som stannade hos mig i Hangö en natt. Jag visade henne runt i staden och sedan åt vi mat på den nyöppnade Skiffer-restaurangen i Östra hamnen. Vi tog en varsin liuska och ett kallt glas vin och vandrade sedan hemåt den där varma sommarkvällen.

Vi gick hem via efter skumppaflaskan och vidare till Kråkudden för att sätta oss på berget och se solen gå ner. Lugnet och sällskapet gjorde att man verkligen samlade in all energi som bara gick att få. Det är de här små stunderna som är så värdefulla.

Efter några dagar i Hangö åkte jag i början av veckan iväg till Åbo för att tillbringa mina lediga dagar där. Jag och Markus tog bilen till Littoissjön och gick där för att koppla av en stund. 

En av dagarna mötte jag upp Petra och vi tog några bilder på Vårdberget. Bilderna ska redigeras direkt jag kopplat in min stationära dator (den ligger fortfarande nerpackad tills den hittat sin plats här i Hangö). Det kommer bli en ny, somrigare header av en av bilderna så fort jag tar mig tid att fixa bilderna!

Direkt efter Vårdberget sprang jag och Petra ner och mötte upp Cecilia. Vi gick nämligen till Kembuz, ett nyöppnat café som jag bloggade om i det senaste inlägget.

Sedan var det dags för Hangö igen. Nu har jag precis haft några jobbdagar och idag under en lugn stund tog jag några telefonbilder som vi ska använda i vår marknadsföring för caféet. Nu har säsongen börjat kan man säga och vi får se hur lång den här sommarsäsongen blir för min del. Jag hoppas ju på att få ett jobb i augusti eller senast till hösten i Åbo, så vi får helt enkelt vänta och se samtidigt som ni får hålla tummarna för att jag hittar något passande.

Hoppas ni haft en bra början på juni! ♥